"Hillfort = Linnavuori, muinaislinna; turvapaikka, luotettava, ikuinen"

"Vartiokylän Linnavuori Itä-Helsingissä on ollut elämässäni pysyvä kiinnekohta ja henkinen turvapaikka, jossa olen voinut päästää irti huolistani ja maadoittaa itseni. Sen historialliset kerrostumat, sekä omat muistot paikasta ovat aina tarjonneet minulle taustan, jota vasten olen voinut ymmärtää oman pienuuteni maailmankaikkeudessa. 

Minulle on tärkeää että  Hillfort tarjoaa Linnavuoren tavoin asiakkailleen henkisen turvapaikan, jossa voi olla oma itsensä - ja palvelun, johon voi aina luottaa."

Milla Vilska

Intohimosta yritykseksi

Hillfort syntyi intohimosta miesten tyyliin ja ensiluokkaiseen asiakaspalveluun. Vankka kokemus miesten klassisen mittapukeutumisen parissa sekä alan koulutus ovat tehneet meistä miesten yksilöllisen tyylin ja laadukkaan pukeutumisen asiantuntijoita. Haluamme olla osa kehitystä, jossa vaatekaappia ajatellaan toimivana kokonaisuutena, johon vaatteita hankitaan harkitusti, suunnitelmallisesti ja laadukkaasti. Samaan aikaan haluamme olla luomassa asiakkaillemme tyyliä, joka on harkittua ja ajatonta, mutta joka silti tuntuu omalta.

It's your wardrobe

Meille tärkeitä arvoja

Meille on ensiarvoisen tärkeää olla riippumaton ja luotettava asiantuntija, joka on sinun palveluksessasi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä ettemme ota vastaan myyntiprovisioita tai muita palkkioita kolmansilta osapuolilta. Näin varmistamme sen, että meillä säilyy motiivi suosittaa aina hyvää harkintaa hankintoja tehdessä. Toki etusi mukaisesti välitämme asiakkaillemme kohdennetut tarjoukset ja neuvottelemme suuremmat hankinnat puolestasi.

Ostopäätös on aina päätös kuluttaa luonnonvaroja. Siksi meille on tärkeää hyödyntää vanhaa mahdollisimman tehokkaasti vaatekaappia suunniteltaessa ja suosittaa harkittuja hankintoja kestävyyttä ja eettisyyttä painottaen. Pidämme myös omalta osaltamme huolen että käytöstä poistuvat vaatteet kierrätetään oikein. Suosittelemme hyväkuntoisten ja ajanmukaisten vaatteiden lahjoittamista Hope Ry:lle, jossa teemme vapaaehtoistyötä säännöllisesti. Näin voit osaltasi auttaa vähävaraisia lapsiperheitä Suomessa.

Oletko löytänyt jo podcastimme?

Hillfort podcastissa perehdymme #menswearin ihmeelliseen maailmaan. Mielenkiintoiset vieraamme jakavat oman näkemyksensä miesten pukeutumisesta ja antavat parhaat neuvonsa tyyliin. Uusi kausi alkaa lokakuussa.