Sinulle räätälöityä palvelua

Asiakkaidemme lähtökohdat ja tarpeet ovat aina yksilölliset ja palvelumme mukautuu niihin joustavasti. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja tyyliin ja pukeutumiseen liittyviin haasteisiisi. Tarvittaessa palvelemme sinua avaimet käteen periaatteella.

Sinä voit keskittyä oleelliseen - elämästä nauttimiseen.

Palvelut & Hinnat

Räätälöidyssä palvelussa valjastamme osaamisemme käyttöösi sinulle parhaimmalla tavalla. Tarjoamme sinulle arvioivan konsultaation puhelimitse, jonka perusteella voimme suunnitella sinulle sopivan yksilöllisen palvelukokonaisuuden.

Valitse sinulle sopivin palvelu

Räätäli

Haluatko ulkoistaa pukeutumisesi tehokkaasti? Räätälipalvelumme on avaimet käteen - ratkaisumme sinua varten. Täysin huoleton yksilöllinen palvelumme muotoillaan juuri sinun tarpeisiin sopivaksi.

Mentori

Oletko muuttanut tai aikomassa muuttaa tyyliäsi? Mentori auttaa sinua löytämään suunnan uudelle tyylillesi. Neuvomme miten laadukkaita tuotteita hankitaan ja miten toimiva vaatekaappi rakennetaan.

Assistentti

Tarvitsetko luotettavan puvuston hoitajan? Assistenttisi huolehtii vaatekaapin järjestyksestä, vaatehuollon järjestämisestä ja tarvittavista hankinnoista säntillisesti ja asiantuntevasti.

Meille tärkeitä arvoja

Meille on ensiarvoisen tärkeää olla riippumaton ja luotettava asiantuntija, joka on sinun palveluksessasi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä ettemme ota vastaan myyntiprovisioita tai muita palkkioita kolmansilta osapuolilta. Näin varmistamme sen, että meillä säilyy motiivi suosittaa aina hyvää harkintaa hankintoja tehdessä. Toki etusi mukaisesti välitämme asiakkaillemme kohdennetut tarjoukset ja neuvottelemme suuremmat hankinnat puolestasi.