Tyylimentori tukenasi

Elämänmuutos, ikäkriisi, työpaikanvaihdos... Erilaiset syyt saavat  kaipaamaan muutosta tyyliin. Kenties olet jo ottanut ensiaskeleesi pukeutumisen, tyylin ja etiketin salojen selvittämiseksi, mutta kaipaat vielä vahvistusta käsityksillesi, rohkaisua valintoihin tai vain suuntaa mihin jatkaa. Tyylimentori on sinun tukenasi muutoksessa. Jaamme tietotaitomme kanssasi ja lisäämme siten itsevarmuuttasi tyylikkäänä pukeutujana.

Palvelut ja Hinnat

Vaatekaappi kuntoon

Käymme yhdessä vaatekaappisi perusteellisesti läpi järjestäen sen tehokkaaksi ja toiminnalliseksi kokonaisuudeksi joka palvelee tarpeitasi. Palvelun päätteeksi toimitamme listan tarvittavista hankinnoista ja suositelluista hankintapaikoista. Vaatekaapin perustus toimii pohjana muille palveluille ja siitä on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

248 € / 2 h

Miksi?

Haluamme että päivittäinen pukeutuminen on vaivatonta ja että sinä et juokse turhan takia vaateostoksilla. Vasta käymällä vaatekaappisi läpi näemme hankintatarpeet ja opimme tuntemaan sinut ja yksilöllisen tyylisi, minkä ansiosta pystymme palvelemaan sinua ensiluokkaisesti

Tyylitunti

Selvitämme vaatekaapistasi poimituilla esimerkeillä miten voit pukeutua eri tilanteisiin, mitä eri pukukoodit tarkoittavat käytännössä ja miten vaatteet yhdistellään asukokonaisuudeksi.

120 € / h

Ostosmentori

Ota riippumaton pukeutumisen ja tyylin asiantuntija mukaan ostoksille. Näytämme miten ja mistä hankintaan laadukkaita, kestäviä vaatteet, jotka sopivat juuri sinun elämääsi parhaiten.

189 € / 2h

Tyylin muutos

Me emme usko muutosleikkeihin, mutta toisinaan tyyliä muuttaessa suunta voi olla hukassa. Teemme yksilöllisen suunnitelman tyylillesi keskustelujen ja kokeilujen pohjalta.

120 € / h

Palveluiden kesto on yksilöllinen. Lisätunneista (80 € / h) sovitaan tarvittaessa erikseen. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
Vaatekaapin perustamisesta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

"Intohimosta henkilökohtaiseen asiakaspalveluun - miesten tyylin ja pukeutumisen kokemuksella."

Valitse sinulle sopivin palvelu

Räätäli

Haluatko ulkoistaa pukeutumisesi tehokkaasti? Räätälipalvelumme on avaimet käteen - ratkaisumme sinua varten. Täysin huoleton yksilöllinen palvelumme muotoillaan juuri sinun tarpeisiin sopivaksi.

Mentori

Oletko muuttanut tai aikomassa muuttaa tyyliäsi? Mentori auttaa sinua löytämään suunnan uudelle tyylillesi. Neuvomme miten laadukkaita tuotteita hankitaan ja miten toimiva vaatekaappi rakennetaan.

Assistentti

Tarvitsetko luotettavan puvuston hoitajan? Assistenttisi huolehtii vaatekaapin järjestyksestä, vaatehuollon järjestämisestä ja tarvittavista hankinnoista säntillisesti ja asiantuntevasti.