Tarvitsetko Assistentin?

Tunnet hyvän pukeutumisen ja laadukkaan vaatetuksen salat. Huomaat kuitenkin aika ajoin puutteita sekä kaapissasi että vaatehuollossa, mutta rajallinen aikasi ei riitä kaikkeen. Assistenttinasi huolehdimme puolestasi siitä, että vaatekaappisi on moitteettomassa kunnossa. Järjestämme vaatteiden säännöllisen huollon ja huolehdimme tarvittavista hankinnoista tarpeesi mukaan. Assistentti on luottohenkilösi, jota voit konsultoida kaikissa vaatetukseen liittyvissä asioissa.

Mikäli kaipaat järeämpää muutosta tyyliisi tutustu mentori palveluumme tästä

Palvelut ja Hinnat

Vaatekaappi kuntoon

Käymme yhdessä vaatekaappisi perusteellisesti läpi järjestäen sen tehokkaaksi ja toiminnalliseksi kokonaisuudeksi joka palvelee tarpeitasi. Palvelun päätteeksi toimitamme listan tarvittavista hankinnoista ja suositelluista hankintapaikoista. Vaatekaapin perustus toimii pohjana muille palveluille ja siitä on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

248 € / 2 h

Miksi?

Haluamme että päivittäinen pukeutuminen on vaivatonta ja että sinä et juokse turhan takia vaateostoksilla. Vasta käymällä vaatekaappisi läpi näemme hankintatarpeet ja opimme tuntemaan sinut ja yksilöllisen tyylisi, minkä ansiosta pystymme palvelemaan sinua ensiluokkaisesti

Vaatehuolto kuntoon

Suunnittelemme ja järjestämme toimivan vaatehuollon tarpeittesi mukaan. Osallistuitpa vaatehuoltoon itse tai et, suunnitelmallisuus helpottaa arkeasi ja pidentää vaatteidesi käyttöikää.

120 € / h

Matkapuvusto

Suunnittelemme vaatetuksen matkallesi eri maiden kulttuurit ja tilaisuuksien luonteet ja etiketin huomioiden. Saat matkapuvustosta pakkauslistan ja halutessasi seikkaperäisen listauksen asukokonaisuuksista.

120 € / h

Personal shopping

Voimme asioida puolestasi ja hoitaa vaatekaapin täydennykset tai voit ottaa meidät mukaan ostoksille. Me tunnemme alan parhaat liikkeet ja osaamme valita laadukkaat, kestävät vaatteet, jotka sopivat juuri sinun elämääsi parhaiten.

189 € / 2h

Palveluiden kesto on yksilöllinen. Lisätunneista (80 € / h) sovitaan tarvittaessa erikseen. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
Vaatekaapin perustamisesta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

"Intohimosta henkilökohtaiseen asiakaspalveluun - miesten tyylin ja pukeutumisen kokemuksella."

Valitse sinulle sopivin palvelu

Räätäli

Haluatko ulkoistaa pukeutumisesi tehokkaasti? Räätälipalvelumme on avaimet käteen - ratkaisumme sinua varten. Täysin huoleton yksilöllinen palvelumme muotoillaan juuri sinun tarpeisiin sopivaksi.

Mentori

Oletko muuttanut tai aikomassa muuttaa tyyliäsi? Mentori auttaa sinua löytämään suunnan uudelle tyylillesi. Neuvomme miten laadukkaita tuotteita hankitaan ja miten toimiva vaatekaappi rakennetaan.

Assistentti

Tarvitsetko luotettavan puvuston hoitajan? Assistenttisi huolehtii vaatekaapin järjestyksestä, vaatehuollon järjestämisestä ja tarvittavista hankinnoista säntillisesti ja asiantuntevasti.