Tyyli on intohimomme

"Työni suola on se ilme asiakkaan kasvoilla, kun hän saa pukea päälleen jotain itselleen mieluista ja upeaa."

Olemme palveluksessasi

Meidän mielestämme pukeutuminen on helppoa ja yksilöllisen tyylin luominen arkipäivää - tai ainakin näin pitäisi olla. Tavoitteenamme on hyödyntää sitä mitä kaapistasi jo löytyy ja vain tarvittaessa täydentää sitä harkituilla hankinnoilla.
Kaipaako tyylisi mentorointia vai tarvitsetko vain osaavan assistentin pitämään huolen vaatekaapistasi kiireisessä arjessa?
Valitse alla olevista palveluistamme tai ota yhteyttä niin mietitään yhdessä sinulle paras ratkaisu.

Valitse sinulle sopivin palvelu

Räätäli

Haluatko ulkoistaa pukeutumisesi tehokkaasti? Räätälipalvelumme on avaimet käteen - ratkaisumme sinua varten. Täysin huoleton yksilöllinen palvelumme muotoillaan juuri sinun tarpeisiin sopivaksi.

Mentori

Oletko muuttanut tai aikomassa muuttaa tyyliäsi? Mentori auttaa sinua löytämään suunnan uudelle tyylillesi. Neuvomme miten laadukkaita tuotteita hankitaan ja miten toimiva vaatekaappi rakennetaan.

Assistentti

Tarvitsetko luotettavan puvuston hoitajan? Assistenttisi huolehtii vaatekaapin järjestyksestä, vaatehuollon järjestämisestä ja tarvittavista hankinnoista säntillisesti ja asiantuntevasti.

Lahjaostoksilla?

Hanki jotain elämyksellistä, mutta käytännöllistä lahjaksi hänelle, jolla on jo lähes kaikkea. Toimitamme sähköiset ja paperiset lahjakortit palveluistamme nopeasti ja joustavasti.

Yrityksille ja ryhmille

Asiantuntemuksemme on myös yritysten käytössä. Rakennamme yrityksen imagoon sopivia vaatetusohjeita ja suunnittelemme nk. tiimiasuja. Olemme kokeneita yritysten omien tuotteiden suunnittelussa ja valmistuttamisessa. Hoidamme myös vaatestailaukset ja puvuston hallinnan edustus- ja mainoskuvauksiin.

Lisäksi järjestämme koulutuksia ja luentoja yrityksille, tapahtumiin ja illanviettoihin.

"Kun palvelumme nostaa asiakkaan odotukset korkealle ja ylittää ne, olemme onnistuneet"